Klatrekåken

Om Klatrekåken

Klatrekåken består av to separate leiligheter med plass til 6+2 personer i hver enhet. Begge leilighetene er velutstyrt med kaffetrakter, skarpe kniver, vaskemaskin, støvsuger, håndklær og sengetøy. Standarden på de to leilighetene er noe ulik på grunn av oppussing vinter 2020, og dette reflekteres i pris for hver av leilighetene. Klatrekåken er fremdeles under utvikling og vi ønsker å tilby et hyggelig sted å bo mens gjestene våre utforsker klatringen i Flatanger

Leilighetene har felles parkering, søppeldunker og hage. Hver leilighet har egen terrasse. WiFi er tilgjengelig i begge leilighetene.

Leilighet 8 er leid ut fram til April 2023

Utvask kr. 500 pr. bestilling kommer i tillegg og er obligatorisk

Reservasjon og spørsmål rettes til klatrekaaken@gmail.com

Leilighet 10 

Strømsveien 10

Totalrenovert i 2021 med topp moderne standard. Kjøkken, stue, bad, et lite soverom med dobbeltseng, og et stort soverom med to køyesenger. WiFi, vaskemaskin, kaffetrakter, skarpe kniver og det du måtte trenge av kjøkkenredskaper. Håndklær og sengetøy er tilgjengelig. Spisebord med plass til opptil ti personer. Noe basisvarer er som regel på plass fra tidligere gjester, men ta gjerne med det mest nødvendige. To ekstra madrasser er tilgjengelig uten ekstra kostnad.

Sengeplasser: 6+2

Pris 1500 ,- per natt

Pil venstre/høyre for flere bilder

Leilighet 8

Strømsveien 8

To soverom, stue, kjøkken og bad. Stort soverom med dobbeltseng og en køyeseng, lite soverom med en køyeseng. WiFi, vaskemaskin, mikrobølgeovn, kaffetrakter, skarpe kniver og det du måtte trenge av kjøkkenredskaper. Håndklær og sengetøy er tilgjengelig. Spisebord med plass til seks personer. Noe basisvarer er som regel på plass fra tidligere gjester, men ta gjerne med det mest nødvendige. To ekstra madrasser tilgjengelig uten ekstra kostnad.

Sengeplasser: 6+2

Pris 1000,- per natt

Pil venstre/høyre for bilder

Informasjon

Utvask

Det forventes at gjester forlater leilighet ryddig med søppel kastet og oppvaskmaskin satt på. Brukt sengetøy og håndklær legges i haug på badet. Tøm kjøleskap, fryser og hyller for mat. INGEN MAT SKAL SETTES IGJEN. Forlat leiligheten med kjøleskap på. Profesjonelt vaskeselskap står for utvask og gir et tillegg på kr 500

Utstyr 

Møbler og kjøkkenutstyr er nøye utvalgt for de ulike leilighetene, og vi setter pris på at dette ikke flyttes på. Blir det gjort er det viktig at utstyret havner tilbake på plass før avreise. 

Søppelsortering 

Søppel skal kildesorteres i matavfall, restavfall, plast, papp/papir og metall/glass. Søppelposer for matavfall finnes under vask, restavfall er vanlig poser fra matbutikk, plast skal i grønn søppelpose også tilgjengelig under vask. Disse tre samt papp/papir kastes i søppeldunk utenfor huset. Metall/glass kastes ved Spar i Lauvsnes.

Søppel hentes annenhver mandag i rotasjon; papp/papir, mat og plast en mandag, restavfall og matavfall mandag to uker senere. Den grønne søppelsekken med plast må settes ut før henting. Fint om den ikke står ute lenge før henting er aktuelt. Oversikt over søppelhenting finnes på spiskammer eller her: Midtre Namdal Avfallsselskap 

Tap av nøkkel

Kr. 500,- i erstatning for tap av nøkkel.

Avbestilling og oppgjør

Opphold betales ved utsjekk med Vipps eller faktura. Fri avbestilling inntil én måned før ankomst. Avbestilling inntil en uke før ankomst mot 50% av leiesum. Senere avbestilling ikke mulig.

               Her finner du oss 


Strømsveien 8 - 10, 7770 Flatanger 

(+47) 95700767

klatrekaaken@gmail.com