Ekstra informasjon

Parkering

Å opprettholde gode forhold til grunneiere er viktig for videre utvikling av klatring i området, og vi oppfordrer på det sterkeste at anvist parkering i førere blir fulgt og eventuelle avgifter betales.

Kollektiv transport

Det er mulig å komme seg til Klatrekåken uten bil. Fra togstasjonen i Steinkjær går buss 680 retning Namsos til stasjon Sjøåsen, hvor du så tar taxi for buss direkte til Klatrekåken. Denne må bestilles minimum 6 timer på forhånd. Adresse må oppgis ved bestilling, og gjøres ved å kontakte ATB på 07417. Tilbudet er inkludert i vanlig bussbillett. Mer informasjon finnes her https://www.atb.no/bestillingstransport-07417/category1740.html. Eventuelt går rutebuss 681 fra Sjøåsen mot Kvaløyseter. Avstigning på Leithe, som er rett utenfor huset. Sjelden avgang, og taxi for buss anbefales.

Tilbehør klatring

Flere av rutene i Hansehallaren starter hengende i tau, en jumar er derfor nyttig. Clip-stick er også nødvendig på noen ruter, blant annet Flaggermusmannen som tidligere hadde hengende start og nå ikke har tau hengende i første bolt lenger. 80 meters tau er anbefalt for de fleste rutene i Hansehallaren. Kneepad er vanlig tilbehør blant klatrerne i hula. 

Mygg/knott

Mygghatt anbefales når mygg/knott klekker i juni. Hansehallaren er spesielt utsatt på denne tiden av året. Det roer seg utover sommeren.

Støvler

En del av anmarsjene er våte/gjørmete ved mye nedbør. Støvler anbefales.